Vårkryssning 2011: Peking, Japan, Hongkong, Vietnam och Singapore!

16 dagars kryssning i Sydostasien, Japan och Kina med Princess Cruises!


Prisbelönta Princess Cruises med deras fartyg Diamond Princess upprepar succén från 2010, och denna gång på ett 16 dagars kryssningsäventyr i Sydostasien, Japan och Kina. Välj mellan att starta i Peking för att avsluta i Singapore, eller från Singapore till Peking!


 

Följ med till världens största och mest folkrika kontinent, på en resa lika vacker som spännande. Förvånas av allt från de uråldriga, magnifika palatsen i Bangkok till de moderna skyskraporna i Hong Kong, till staden Busan i Sydkorea som även är Asiens näst äldsta land! Få det bästa av Asiens mystik, exotiska kultur och pulserade storstäder som ständigt växer. Samtidigt befinner du dig på detta exklusiva fartyg som kammat hem prestigepriset ”Best Luxury Line” av British Travel Award, och som om detta inte var nog, erbjuder vi detta till dig för ett pris på ca 770 kr per dag!

Avresa: 03 Mars 2011

Reselängd: 16 dagar

Fartyg: Diamond Princess

  • Insideshytt från 12 390 kr
  • Utsideshytt från 21 690 kr
  • Balkonghytt från 24 750 kr 

I priset ingår: Kryssning i vald hyttkategori, helpension ombord (ett urval av restauranger och caféer finns), broadwayshower. Och i de flesta aktiviteter ombord. Hamnavgifter tillkommer på samtliga priser.

Priser gäller per person när två personer delar på en hytt. Kan inte kombineras med andra erbjudanden. Gäller endast nybokningar och kan inte utnyttjas för grupper. Utsideshytt kan innebära fönster med begränsad utsikt. Priset gäller endast kryssningar. Kostnader för resa till kryssningen, inkl transfer till fartyg tillkommer.

Vi reserverar oss för att hytterna till dessa förmånliga priser kan ta slut. Vänta inte för länge, boka nu!


       * Vill du göra en bokning eller ställa en fråga: Ring Tour Pacific 042-17 95 02 
       * Eller e-maila till bokakryssning
@tourpacific.se
       * Vill du ha en offert? Fyll i detta dokument
       * Beställ en broschyr om Princess  Cruises: [email protected]

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0