Kryssa med ett av världens största rederier från 600 kr/dag



Princess Cruises
 är ett av de största rederierna i världen med ett väldigt brett kryssningsprogram. De har 17 fartyg av olika storlek och kryssar på alla sju hav. 

Princess värnar om sina historiska rötter och har därför promenaddäck i teak och barer i klassisk stil samtidigt som man finner alla moderna faciliteter ombord. Princess har skapat en intim känsla även om de flesta fartygen är stora genom att ha många mindre salonger, restauranger och poolområden.

Maten ombord är förstklassig med olika alternativ på restauranger. Underhållningen innefattar shower, pianobarer, dansalonger och disco. Klädseln ombord är avslappnad men snygg och två kvällar i veckan är formella där mörk kostym eller smoking rekommenderas. För den aktiva så finns det gym och spaanläggningar och även andra utrymmen för varierande däcksporter.

Prisexempel:
9 & 28 juli 2011 | Asien & Alaska, 16 dagar. Från: 9 700 kr (600 kr/dag)
3 juni 2011 | Brittiska öarna & Island, 12 dagar. Från: 12 000 kr (1 000kr/dag)

Passar inte dessa datum? Kontakta då Tour Pacific Kryssningar så får du fler resexempel med Princess Cruises. Prisexemplen ovan är erbjudanden och vi reserverar oss för att det kan vara fullbokat.  


Kryssa 7 dagar, betala för 4 på Fiji



Blue Lagoon Cruises i korthet

• Populärast bland Européer är Gold Club Cruise (fartygen Mystique Princess och Fiji Princess) som håller 3,5-4* nivå.

• Max 72 personer ombord och de har en personal per 3 gäster. 

• Alla hytter är utsides och något dyrare ju högre upp i fartyget man kommer, annars är det inte så stor skillnad. 

• Fartyget förflyttar sig max 4 timmar per dag (2 tim på fm och 2 på em).

• All mat samt många aktiviteter ingår, dock ej alkoholhaltiga drycker.

• Kombinera med övistelse! Börja bo på en ö i Mamanucaöarna och kliv sedan på kryssningen direkt från ön (kort båttransfer från stranden). På följande hotell hämtar man upp gäster på UTRESAN!!: Matamanoa, Tokoriki, Amanuca, Mana, Castaway, Liku Liku och Malolo. Kryssningen avslutas alltid i Lautoka utan möjlighet att släppa av gäster på hemresan. Upphämtning gäller dessutom endast GOLD CRUISE. Alla övriga kryssningar kliver man på i Lautoka. 

Erbjudandet "kryssa 7 dagar och betala för 4" gäller för försäljning till och med 30 juni, och utresa mellan 1 april till 31 mars 2012.

Prisexempel:  7 dagars kryssning i lägsta hyttkategori från 8 000 kr per dubbelrumshytt (1 150 kr/dag)

7 dagars kryssningen avgår på måndagar och återvänder på söndagen.


Stop dreaming - just go!

Upp till 40 % rabatt på utvalda all-inclusiveresor



Från det ögonblicket du stiger ombord kommer du att få uppleva en oslagbar service. Du kan välja resturangupplevelse efter ditt humör och var du än bestämmer dig för att äta så flödar vin, champagne och övrig dryck fritt. 

Frihet och utrymme är två av nyckelorden på ett Regent kryssningsfartyg. Friheten att bestämma över utbudet av underhållning och aktiviteter. Utrymme att bara vara dig själv.

Fakta om Regent Seven Seas kryssningar
• Äkta All-Inclusive, d v s alla måltider och alla drycker ingår i priset. Våra gäster behöver ej signera notor i barer eller restauranger, vilken betyder att man slipper tänka på pengar under resan. Vidare ingår dricks till personalen och hamnavgifter. 
• Utflykter från hamnar som anlöps ingår i priset och antalet är obegränsade.
• Bara sviter ombord (minsta hytt är 28 m²) med en separat sovdel. Stora badrum med separat badkar och dusch och walk-in closet.

Prisexempel: 

17 maj 2011 | Kairo till Rom, 7 nätter. Ordinarie pris 28 800 kr, NU 16 900 kr (2 400/natt)

17 juni 2011 | Aten till Istanbul, 12 nätter. Ordinarie pris 51 500 kr, NU 27 300 kr (2 300 kr/natt)


Regent har ett stort utbud av kryssningar och vi har kunskapen. Hör av dig till Tour Pacific Kryssningar om du vill ha flera attraktiva resexempel.


”Yachting” i Västindien eller norska fjordarna



Ombord på SeaDream känner du dig som hemma. Från den intima pianobaren hörs tonerna av din favoritsång. Pianisten har sett dig och kommer ihåg en vad du tidigare ville höra. Blir det en dans? Eller väljer du att dra dig tillbaka till pooldäcket för ett biobesök i det fria. Naturligtvis får du popcorn till…om du vill…

På SeaDream är det du som talar om hur det ska vara. Känner du dig lite stel efter dagens vattenaktiviteter väljer du kanske att få en uppmjukande djupmassage från någon av de skickliga spaterapeuterna ombord. Allt för ditt välbefinnande. Nedan ser du två fantastiska erbjudande. Oavsett om du föredrar kryssningar i tropiskt klimat eller vill uppleva den nordiska sommaren till havs så har vi resan för dig. 


Prisexempel 1:
27 nov 2011 | Bridgetown, Barbados till St. John´s, 8 dagar. Från 23 700 kr (2 900 kr/dag)

Prisexempel 2: 28 maj 2011 | Hamburg till Bergen, 11 dagar (bokas senast 15 april). Från 46 100 kr: (4 200 kr/dag)

OBS: Om du måste ta tåg, bus eller taxi till Yachten i Hamburg erhålls en prisreduktion på ca 1 900 kr per rum.


NYHET - Captain Cook Cruises startar ny Fijikryssning



Captain Cook Cruises
lanserar nu den första kryssningen någonsin att navigera runt Fijis andra största ö, Vanua Levu. Kryssningen heter Discovery Cultural Cruise och är på 7 dagar.

Kryssningsturen utforskar kritvita stränder, öar, floder, städer, regnskog och den varierande kultur som finns på öarna (Mikronesien, Polynesien och Melanesien). Den nya kryssningen kommer att avgå 4 gånger under 2011 (7 juni, 2 augusti, 4 oktober och 6 december). 

Denna kryssningsnyhet innehåller bland annat:

Simma med rockor, besök världens tredje längsta barriärrev, oförglömlig snorkling, besök lokala skolor och marknader, introduceras till de olika folkslag som finns representerade i den fijianska kulturen, Utforska Fijis största flod och mäktiga regnskog.

På denna kryssning får du möjlighet att utforma din dag precis som du önskar. Koppla av, snorkla, simma, utforska öar, eller stanna ombord och avnjut en cocktail eller skönhetsbehandling. Kryssningen avgår och slutar på Fiji, kontakta Tour Pacific för prisuppgifter.     


En unik möjlighet att uppleva unika Fiji!


RSS 2.0