Kryssa med ett av världens största rederier från 600 kr/dag



Princess Cruises
 är ett av de största rederierna i världen med ett väldigt brett kryssningsprogram. De har 17 fartyg av olika storlek och kryssar på alla sju hav. 

Princess värnar om sina historiska rötter och har därför promenaddäck i teak och barer i klassisk stil samtidigt som man finner alla moderna faciliteter ombord. Princess har skapat en intim känsla även om de flesta fartygen är stora genom att ha många mindre salonger, restauranger och poolområden.

Maten ombord är förstklassig med olika alternativ på restauranger. Underhållningen innefattar shower, pianobarer, dansalonger och disco. Klädseln ombord är avslappnad men snygg och två kvällar i veckan är formella där mörk kostym eller smoking rekommenderas. För den aktiva så finns det gym och spaanläggningar och även andra utrymmen för varierande däcksporter.

Prisexempel:
9 & 28 juli 2011 | Asien & Alaska, 16 dagar. Från: 9 700 kr (600 kr/dag)
3 juni 2011 | Brittiska öarna & Island, 12 dagar. Från: 12 000 kr (1 000kr/dag)

Passar inte dessa datum? Kontakta då Tour Pacific Kryssningar så får du fler resexempel med Princess Cruises. Prisexemplen ovan är erbjudanden och vi reserverar oss för att det kan vara fullbokat.  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0